Shane Tusup újra szerelmes

Forrás: Instagram/tusup11 -
barátnő szerelem Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Shane Tusup is továbblépett már a válása után: újra szerelmes. 

Shane Tusup és Hosszú Katinka kapcsolata viharos körülmények között ért véget, de mostanra már teljesen lecsillapodtak a kedélyek. Azóta már az úszónő is megtalálta párját, és úgy tűnik, Shane Tusupnak is sikerült továbblépnie. A szakmai élete is rendeződött, hiszen ismét edzőként dologozik, Bujdosó Zsombort készíti fel a versenyekre, és az olasz Ilaria Cusinatót. Utóbbi nemrég adott interjút, amelyben a felkészülésről mesél, de Shane Tusup magánéletéről is elhintett egy kis információt.

Shane Tusup újra szerelmes Forrás: Instagram/tusup11

"A csapat többi tagjával élek, Padovában béreltünk egy házat: Shane Tusup, a barátnője, Bujdosó Zsombor, egy operatőr és én. Ez nagyon megkönnyíti az „Olimpia sötét ló" projekt (websorozat) megvalósítását is" - idézi a Ripost az interjú részletét. Ez tehát azt jelenti, hogy Shane Tusup is párra talált már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.