L. L. Junior egyórás találkozót engedélyezett Csillának és Lacikának

Forrás: Instagram/l.l.junior -
Hopp Csilla kisfiú L. L. Junior temetés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior belement, hogy Csilla egy órára láthassa kisfiát, Lacikát.

L.L. Junior továbbra is azt tervezi, hogy ő neveli a jövőben kisfiát. Lacika öccse tragikus halála óta édesapjával van. Csilla elhozhatná a kisfiút, de nem akar neki még több fájdalmat okozni. Junior nemrég engedélyezett egy egyórás találkozót, ahol az ő jelenlétében volt párja találkozhatott a gyermekkel.

Ügyfelem teljesen normális, ép, stabil mentális állapotban van, és tökéletesen alkalmas arra, hogy szülői kötelezettségeinek eleget téve, szeretetben felnevelje Lacikát. (...) Ameddig nincs bírósági végzés arról, hogy ki nevelheti a gyereket, addig eljárás jogilag egy-két hónapig, csúnya szóval élve „szabad rablás" van, és az édesapa sajnos kedvére alakíthatja a találkozókat. Természetesen ugyanígy Csillánál is lehetne a gyermek, bármikor visszavehetné, de Lacikára tekintettel az édesanya belátó, és szeretné óvni a civakodástól és a további fájdalmaktól" – nyilatkozta a Borsnak Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.

L. L. Junior Forrás: Instagram/l.l.junior
Áll a bál: Gáspár Evelint nem hívták meg az Ázsia Expressz találkozórahttp://www.life.hu/sztarok/20190913-all-a-bal-gaspar-evelint-nem-hivtak-meg-az-azsia-expressz-talalkozora.htmlGáspár Evelin kissé megsértődött azon, hogy nem hívták meg Ázsia Expressz-beli társai a közös találkozóra. TV + SztárokOrigoHatalmas összegért írt dalszövegeket Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-hatalmas-osszegert-irt-dalszovegeket-nagy-fero.htmlNagy Feró, miután kilépett a Bikiniből, hatalmas összegért írt dalszövegeket egykori csapatának. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo56 évesen dobta le ruháit Demi Moore - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-56-evesen-dobta-le-ruhait-demi-moore.htmlDemi Moore 56 évesen anyaszült meztelenül pózol egy magazin címlapján. TV + Sztárok--Sofia Vergara brutálisan szexi fotót mutatott magáról: bikiniben pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-sofia-vergara-brutalisan-szexi-fotot-mutatott-magarol-bikiniben-pozol.htmlSofia Vergara teste mindig is irigylésre méltó volt: megmutatta, hogyan nézett ki a 90-es években bikiniben. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin nagyon kiborult a helyiekre - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-nagyon-kiborult-a-helyiekre.htmlElkeseredett és dühös lett Gáspár Evelin az Ázsia Expressz 2. során, a helyiek ugyanis nem segítettek nekik a tájékozódásban. TV + SztárokOrigoLánybúcsún matrózkodott Bárdosi és Növényihttp://www.life.hu/sztarok/20190912-lanybucsun-matrozkodott-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert.htmlA jómadarak ezúttal matrózként bizonyítottak, s mivel azt gondolták, hogy ebben a melóban nem érheti őket meglepetés, Növényi Norbert a kisfiát is magával vitte. Igencsak meglepődtek, amikor kiderült, egy lánybúcsúval hajóznak ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.