Kitálalt a testőre: a pedofilbotrányok tették tönkre Michael Jacksont

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan -
Michael Jackson pedofilbotrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hivatlos álláspont szerint Michael Jackson gyógyszertúladagolásból eredő szívlaállásba halt bele. Orvosát, Conrad Murray-t 2011-ben ítélték börtönre, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Jacko testőre, Matt Fides szerint azonban a baj már korábbra datálható.

Matt Fides azt állítja: Jacksont a pedofilbotrányok sorozata teljesen tönkretette lelkileg és egészségileg, szabályosan paranoiás lett. Biztos benne, hogy ez a paranoia vezetett végül a halálához.

„Egyértelmű volt, hogy a rengeteg tárgyalás és vád után már soha nem lesz az a Michael Jackson, aki korábban volt. Egyszerűen tönkretették. Lefogyott, sem enni, sem aludni nem tudott" - idézi Fidest a Daily Star nyomán a Ripost.

A jelenleg edzőként dolgozó egykori testőr arról is beszélt, hogy Jacko élete utolsó szakaszában már az utcára is alig mert kimenni, és folyamatosan rettegésben élt.

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.