Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Ázsia Expressz 2. kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz történetében eddig még sosem látott fordulattal ért véget a hét, hiszen Gáspár Evelinék estek volna ki a játékból, viszont a Liu testvérek felajánlották, hogy a viták csitítása érdekében, inkább ők mennek haza a műsorból. A Life.hu-nak kiesésük után nyilatkoztak az esetről.
Szerelmes fotót posztolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-szerelmes-fotot-posztolt-demcsak-zsuzsa-krishannal.htmlAz Ázsia Expressz forgatási szüneteiben került közelebb Demcsák Zsuzsa és Krishan. A pár már kint összeházasodott, de úgy tervezik, Magyarországon is kimondják a boldogító igent. TV + SztárokOrigoIlyen cuki kislány volt Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190915-ilyen-cuki-kislany-volt-toth-andi-enekesno.htmlKamaszlányként ismerte meg az ország Tóth Andit, ma gyönyörű fiatal nőként tündököl. Most pedig megmutatta, hogyan nézett ki gyerekként. TV + SztárokOrigoGáspár Zsolti: 'A mai napig félek apukámtól"http://www.life.hu/sztarok/20190915-gaspar-zsolti-a-mai-napig-felek-apukamtol-azsia-expressz.htmlAz Ázsia Expressz 2. kapcsán vendégeskedett Joshi Bharatnál Gáspár Zsolti a FEM3Caféban. A realityszereplő elmondta, a mai napig tart édeapjától, de egyben ő is a példaképe. TV + SztárokOrigoHajléktalan lett, az utcán él George Michael utolsó élettársahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hajlektalan-lett-az-utcan-el-george-michael-utolso-elettarsa-fadi-fawaz.htmlNem tudja fizetni, így napokkal ezelőtt elhagyta szállodai szobáját és az utcán él Fadi Fawaz, George Michael utolsó élettársa. TV + Sztárok--Szakember segítségével lendült túl nehéz időszakán Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190914-szakember-segitsegevel-lendult-tul-nehez-idoszakan-jaksity-kata-musorvezeto.html22 év házasság után vált el egymástól Jaksity Kata és férje. A műsorvezető nem tagadja, megviselték a 2 éve történtek, olyannyira, hogy szakember segítségét is igénybe vette. TV + SztárokOrigoGyönyörű gyűrűvel jegyezték el Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190914-gyonyoru-gyuruvel-jegyeztek-el-fresh-andit-villanyi-andit.htmlEgy hónapja jegyezte el párja Villányi Andit: mindketten nagyon boldogok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.