Farkas Alexandra ÉNB Alexa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első házassági évfordulójuk alkalmából az Instagramon vallott szerelmet az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, Farkas Alexandra.

"1 éve mondtuk ki az IGENT! IGENT egy közös életre, egy igaz szerelemre, amit se a külvilág véleménye, se a családom kételkedése, se a nehézségek nem tudtak megállítani. Sokszor sírtunk, nevettünk együtt az 1év alatt, rengeteget temettem az arcom a mellkasába, amikor minden rosszra fordult, de Ő mindig azt mondta, hogy mi KETTEN mindent megoldunk!
És milyen igaza lett! Mi ketten vagyunk a MEGOLDÁS, a SZERETET, A BÉKE, A HARMÓNIA, AZ ÚT!
MI KETTEN EGYÜTT, egy igazi egység, amit az ÉGIEK vigyáznak, segítenek!
Mit is kívánhatnék még magamnak rajtad kívül az életben?!
Csak azt szeretném, hogy míg világ a világ, mi KETTEN együtt éljünk és ha lehet ilyet kérni, akkor azon is túl, szeress és én szeresselek. Így kerek az életem, VELED! A JÓ ISTEN vigyázza, segítse minden lépésedet, gondolatodat, lélegzetedet minden percben, és csak remélni tudom, hogy a felét vissza adhatom neked annak a sok jónak, amit te adtál nekem! SZERETLEK Minden percben, minden pillanatban, mindörökkön örökké!" - írta közös fotójukhoz Alexa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.