Egy korábbi büntetés miatt került majdnem börtönbe Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz egyik tagja

büntetés Hip Hop Boyz fogda Kalocsai Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2018 tavaszán büntették meg a Hip Hop Boyz tagját, aki nem fizette be a pénzbírságot. A határon kapták el, azonnal fogdába vitték.

Nagyszalontára sietett fellépni a Hip Hop Boyz frontembere, Kalocsai Krisztián, akit a határon kaptak el és azonnal fogdába szállították. Kiderült, hogy a problémát egy korábban be nem fizetett büntetés okozta. 18 napra zárták volna el, ha barátja nem fizeti ki a bírságot.

Megmentette házasságát a magyar sztár: fél évig külön éltek

A Hip Hop Boyz egykori oszlopos tagja épp most lábal ki egy kapcsolati válságból: úgy nézk i, feleségével sikerül rendbe hozniuk a házasságukat.
Férfiakat keres közösségi oldalán Gábor Zsazsa özvegye: örököst kereshttp://www.life.hu/sztarok/20190916-ferfiakat-keres-kozossegi-oldalan-gabor-zsazsa-ozvegye-orokost-keres.htmlGábor Zsazsa özvegye fiatal férfiakat keres az interneten...TV + Sztárok--Tilla durván beszólt Pintér Tenyának a Sztárban sztár leszek című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-tilla-durvan-beszolt-pinter-tenyanak-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musorban.htmlPintér Tibor szerelmét, Illyés Jennifert kísérte a Sztárban sztár leszek! című műsorba. A színpadra lépés előtt Tilla alaposan bekóstolta a barátnőit sokat váltogató színészt.TV + SztárokOrigoGáspár Zsolti Joshi Bharatnak mesélte el, hogy az édesapja még ma is felpofozza, ha valami rosszat csinálhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-gaspar-zsolti-joshi-bharatnak-meselte-elhogy-az-edesapja-meg-ma-is-felpofozza-ha-valami-rosszat.htmlGáspár Zsolt a közelmúltban Joshi Bharat vedégeként mesélte el, hogy édesapja a mai napig felpofozza őt, ha valamit rosszul csinál. TV + SztárokOrigoElhunyt Jason Dors Lake színész: 50 éves volthttp://www.life.hu/sztarok/20190915-elhunyt-jason-dors-lake-szinesz-50-eves-volt.html50 éves korában elhunyt Jason Dors Lake színész. Sokáig küzdött alkoholizmussal. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina köszönetet mondott: boldoggá tették kisfiuk első születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190915--kulcsar-edina-koszonetet-mondott-boldogga-tettek-kisfiuk-elso-szuletesnapjan.htmlKulcsár Edina kisfia első születésnapja alkalmából nagy bulit tartott, ami remekül sikerült: nagyon meghatódott az anyuka.TV + SztárokOrigoSzerelmes fotót posztolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-szerelmes-fotot-posztolt-demcsak-zsuzsa-krishannal.htmlAz Ázsia Expressz forgatási szüneteiben került közelebb Demcsák Zsuzsa és Krishan. A pár már kint összeházasodott, de úgy tervezik, Magyarországon is kimondják a boldogító igent. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.