Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa nagyon csúnyán üvöltött indiai segítőjével - videó

Demcsák Zsuzsa Kandász Andrea Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa egyre többször veti el a sulykot az Ázsia Expresszben. Ezúttal indiai segítőjével beszélt csúnyán.

Még Kandász Andi is szóvá tette, hogy mennyire felháborító, ahogy Zsuzsa a segítségükre siető indiai sofőrrel beszél menet közben. Zsuzsának nem tetszett, hogy a férfi betartja a sebességhatárt és néha bizonytalan abban, melyik irányba kell mennie. Felemelte a hangját és durván kioktató is volt.

Beyonce kislánya, Blue Ivy csodásan énekel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-beyonce-kislanya-blue-ivy-csodasan-enekel-video.htmlBeyonce legújabb dokumentumfilmjében az is kiderül, mennyire tehetséges legidősebb kislánya, Blue Ivy.TV + Sztárok--Epres Panni megmutatta testvérét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-epres-panni-megmutatta-testveret.htmlEpres Panni megmutatta testvérét, akivel nagyon hasonlítanak egymásra. TV + Sztárok--Kendall Jenner hajszínt váltott: szőke letthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-kendall-jenner-hajszint-valtott-szoke-lett.htmlKendall Jenner megvált sötét hajfürtjeitől, kiszőkült.TV + Sztárok--Varga Izabella bikiniben mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-varga-izabella-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlA 46 éves Varga Izabella megvillantotta tökéletes alakját bikiniben: elképesztően néz ki. TV + Sztárok--Így jutott előnyhöz Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-igy-jutott-elonyhoz-demcsak-zsuzsa-es-kandasz-andrea-az-azsia-expresszben.htmlKülönös cselhez folyamodott a Demcsák Zsuzsa-Kandász Andrea páros az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigoPszichológus elemzte Meghan hercegné Harry hercegnek szánt születésnapi köszöntéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-pszichologus-elemzte-meghan-hercegne-harry-hercegnek-szant-szuletesnapi-koszonteset.htmlPszichológus elemzte Meghan hercegné fényképes összeállítás Harry hercegnek: ezt jelentik a fotók. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.