L.L. Junior és Csilla külön emlékeztek meg halott kisfiukra a születésnapján

halál kisfiú Csilla születésnap L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Dávidka tegnap ünnepelte volna negyedik születésnapját. A szülők külön emlékeztek meg halott kisfiukról. 

Tragikus balesetben vesztette el L.L. Junior és Csilla a kisebbik közös gyermeküket, Dávidkát. A szülők között a fájdalom feszültséget szült, amelynek egy részét nyilvánosan adták ki. A gyermek tegnap ünnepelte volna a negyedik születésnapját, Csilla és Junior azonban nem együtt emlékeztek kisfiukra a Bors információi szerint. Csilla a délelőtti órákban látogatta meg a sírt: 3 piros lufit vitt kisfiának.

L.L. Junior és Csilla külön gyászolnak Forrás: Facebook/L.L. Junior

A lap felkereste Juniort, aki elcsukló hangon nyilatkozott. "Borzasztó érzés, elképzelhetetlen ez a mai nap, nem tudok most erről beszélni" - mondta az énekes.

Terry Black haláláról nyilatkozott fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190917-elhunyt-terry-black-a-fia-is-megerositette-a-hirt.htmlTerry Black 71 évesen távozott az élők sorából, a hírt fia is megerősítette. TV + Sztárok--Így teltek Gallai Péter utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190917-igy-teltek-gallai-peter-utolso-napjai-piramis.htmlA Blikk információi szerint a Piramis biklentyűse, Gallai Péter kóházban, álmában hunyt el. Korábban rosszul lett, erős fájdalmat érzett a hasában. Azonnal mentőt hívtak, és kórházba szállították.TV + SztárokOrigoÚj szerepben a Jóban Rosszban színésznője, Bugár Anna: műsorvezetői feladatot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-uj-szerepben-a-joban-rosszban-szinesznoje-bugar-anna-musorvezetoi-feladatot-kapott.htmlBugár Anna hétfőtől a FEM3 Café egyik műsorvezetője lesz. A színésznő régi álma teljesül ezzel. TV + SztárokOrigoMajka köszönetet mondott a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-majka-koszonetet-mondott-a-rajongoknak.htmlMajka egy fotóval búcsúzott az idei koncert-szezontól. TV + SztárokOrigoIstenes Bence: "Amikor jön a gyerek annyira el tud hidegülni két ember"http://www.life.hu/sztarok/20190916-istenes-bence-amikor-jon-a-gyerek-annyira-el-tud-hidegulni-ket-ember.htmlIstenes Bence karrierje 2008-ban a Viva Tv-n kezdődött, majd több, országosan népszerű műsort vezetett. Most Németországban, a Sky1 csatorna egyik arca. Csobot Adél férje, akit jelenleg 420 ezren követnek Instagramon. Bence az Influencer Festiválon adott interjút nekünk, amiben arról is beszélt, mennyire fontos, hogy a gyerekek születése után kettesben is töltsenek elég időt a szülők. TV + Sztárok--Így térhet vissza Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-igy-terhet-vissza-damu-roland.htmlDamu Rolandnak felajánlotta az egyik barátja, hogy felléphet a kocsmájában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.