Pszichológus elemzte Meghan hercegné fényképes összeállítás Harry hercegnek: ezt jelentik a fotók.

Pszichológus dekódolta Meghan hercegné Harryhez intézett születésnapi köszöntését. A hercegné egy 9 fotóból álló kollázst tett közzé hivatalos Instagram-oldalukon férje 35. születésnapja alkalmából, és bizony vannak a képek között érdekes választások - írja a The Sun.

A pszichológus szerint az első fotó, amelyen Diana karján látható a herceg, furcsa választás, ugyanis a hercegné nem tűnik túl boldognak a fotón. Ugyanakkor a szakértő szerint ez a kép ikonikus, hiszen Diana nagyon hétköznapinak tűnik rajta, ezzel változtatott azon, ahogy a királyi sarjakat bemutatják a világnak, és valószínűleg Meghan is ilyesmi szeretne lenni, valószínűleg azért esett erre a felvételre a választása.

A harmadik kép, Harry és Vilmos közös fotója sem hétköznapi választás, hiszen rengeteg olyan felvétel van, amelyen jól érzi magát a két herceg együtt, ám ez nem az. Itt éppen úgy tűnik, mintha Harryt idegesítené Vilmos, ami nem a legjobb üzenet, főleg úgy, hogy ez az egyetlen közös fotó a testvérekről az összeállításban.

Meghan és Harry közös fotója az esküvői képük, amelyen egyikük arca sem látható. A szakértő szerint érdekes választás, mert ez egy formális felvétel. Az utolsó képen gyermekükkel együtt láthatóak, amelyen Harry gyengéd oldala jelenik meg.