Meghosszabbították a Viking Sigyn ukrán kapitányának letartóztatását

Forrás: MTI/Mónus Márton -
Viking Sigyn Dunai hajóbaleset letartóztatás Jurij C.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónappal meghosszabbították a Viking Sigyn ukrán kapitányának letartóztatását.

A Fővárosi Törvényszék másodfokú döntése értelmében három hónappal – azaz 2019. november 30-ig – meghosszabbították a Viking Sigyn ukrán kapitányának letartóztatását, akit halálos tömegszerencsétlenséget eredményező vízi közlekedés gondatlan veszélyeztetésének vétségével és más bűncselekménnyel gyanúsít az ügyészség.

A Viking Sigyn szállodahajó ukrán kapitánya Forrás: MTI/Mónus Márton

Mint írják a közleményben, korábban szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélyére tekintettel egy hónappal – 2019. szeptember 30-ig – hosszabbították meg elsőfokon a terhelt letartóztatását. A végzéssel szemben az ügyészség, a terhelt és védője is fellebbeztek.

Az ügyészség a fellebbezésében a másodfokú bíróság számára meggyőző adatokkal alátámasztotta, hogy a nyomozás szeptember végéig nem fejezhető be. Tekintettel erre a másodfokú bíróság az elsőfokú végzést megváltoztatta és a gyanúsított letartóztatását meghosszabbította.

Felmentette a bíróság a lopott árammal gyermekük halálát okozó tiszavasvári szülőkethttp://www.life.hu/news/20190918-felmentette-a-birosag-a-lopott-arammal-gyermekuk-halalat-okozo-tiszavasvari-szuloket.htmlJogerősen felmentette a Nyíregyházi Törvényszék azt a tiszavasvári férfit és nőt, akiknek hároméves fia 2015-ben halálos áramütést szenvedett a lakásukban lévő, lopott árammal működtetett hűtőszekrény miatt.News--Időjárás: erős széllel érkezik a hideghttp://www.life.hu/news/20190918-idojaras-eros-szellel-erkezik-a-hideg.htmlSzerdán erős széllel megérkezett a hideg, és nem távozik. Talajmenti fagyokra is számítani lehet. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMotorcsónakos rekordkísérlet közben meghalt három emberhttp://www.life.hu/news/20190918-motorcsonakos-rekordkiserlet-kozben-meghalt-harom-ember.htmlHárom ember életét vesztette a Velencei-lagúnán egy motorcsónakos rekordkísérlet közben.NewsOrigoElhunyt id. Horváth Gábor focistahttp://www.life.hu/news/20190918-elhunyt-id-horvath-gabor-focista.htmlElhunyt id. Horváth Gábor, aki egykor a Videoton focistája volt. 60 évesen távozott az élők sorából.News--Több mint egy kilogramm metamfetamint talált a rendőrség Bezenyénhttp://www.life.hu/news/20190918-tobb-mint-egy-kilogramm-metamfetamint-talalt-a-rendorseg-bezenyen.htmlKábítószer-kereskedelem gyanúja miatt nyomoz a rendőrség két szlovák állampolgárral szemben, akinek bezenyei otthonában több mint egy kilogramm metamfetamint találtak.NewsOrigoCsak pár percre nem figyelt a rendőr: a letartóztatott pár a rendőrautó hátsó ülésén szexelthttp://www.life.hu/news/20190917-csak-par-percre-nem-figyelt-a-rendor-a-letartoztatott-par-a-rendorauto-hatso-ulesen-szexelt.htmlEgy részeg amerikai pár a rendőrautó hátsó ülésén esett egymásnak, miközben a rendőrség pár percre egyedül hagyta őket. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.