Több mint egy kilogramm metamfetamint talált a rendőrség Bezenyén

Metamfetamin drog rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt nyomoz a rendőrség két szlovák állampolgárral szemben, akinek bezenyei otthonában több mint egy kilogramm metamfetamint találtak.

A rendőrség honlapjára szerdán felkerült közlemény szerint a Győr-Moson-Sopron megyei Bezenyén lakó gyanúsítottak a kristályt Ausztriában értékesítették. A 39 éves nőt és a 27 éves férfit hétfőn fogták el házukban.

A gyanúsítottakat őrizetbe vették - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A gyanúsítottakat bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. Az előzetes szakértői vélemény szerint a lefoglalt metamfetamin feketepiaci értéke körülbelül 13 millió forint. A police.hu-n olvasható tájékoztatás szerint a szlovák és az osztrák társszervekkel folytatott együttműködés és bűnügyi információcsere eredményeként bizonyítható, hogy a két gyanúsított korábban legalább 1,6 kilogramm metamfetamint adott el Ausztriában - írja az MTI.

Kínos videó: hulla részegen szállítják a brit turistanőt http://www.life.hu/news/20190917-kinos-video-hulla-reszegen-szallitjak-a-brit-turistanot.htmlSpanyoroszágban videózták le azt a brit turistát, aki öntudatlanra itta magát.NewsOrigoMegmentették kisfiát: az anyuka most pénzt gyűjt a mentőknekhttp://www.life.hu/news/20190917-megmentettek-kislanyat-az-anyuka-most-penzt-gyujt-a-mentoknek.htmlGyűjtést szervezett a Facebookon azaz anyuka, akinek kisfián egy motoros mentő segített. NewsOrigoTüzes törölközővel masszíroznak Egyiptombanhttp://www.life.hu/news/20190917-tuzes-torolkozovel-massziroznak-egyiptomban.htmlElső látásra akár életveszélyesnek is tűnhet az a masszázs, amelyet egy egyiptomi masszőr alkalmaz. NewsOrigoMegszüntetik a PET palackos italokat a Pécsi Egyetemenhttp://www.life.hu/news/20190917-megszuntetik-a-pet-palackos-italokat-a-pecsi-egyetemen.htmlMegszüntetik a műanyag PET palackos vizek, illetve italok beszerzését a Pécsi Egyetemen. NewsAFPKülönös vízi szörnyet videóztak a kínai Jangce folyóbanhttp://www.life.hu/news/20190917-kulonos-vizi-szornyet-videoztak-a-kinai-jangce-folyoban.htmlHasonló szörnyet fotóztak a kínai Jangce folyóban, mint a skóciai Loch Ness-ben. NewsOrigoA fulladástól mentette meg anyukáját a 8 éves Williamhttp://www.life.hu/news/20190917-a-fulladastol-mentette-meg-anyukajat-a-8-eves-william.htmlMegmentette anyukája életét a 8 éves William: igazi hősként viselkedett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.