Rendezni akarta viszonyát L.L. Junior és Csilla, de úgy tűnik, hogy nem sikerült mindent elsimítani. Csilla ügyvédje azt állítja, hogy az anya nem láthatja gyermekét. 

A tragédia után elmérgesedett a viszony a szülők között, de a temetésen és azt követően úgy tűnt, igyekeznek elsimítani a nézeteltéréseket nagyobbik kisfiuk érdekében. Lacika azóta Juniornál él, és az anya ügyvédjének állítása szerint Csilla nem is találkozhat rendszeresen a gyerekkel. 

L.L. Junior Csilla ügyvédje szerint nem engedi, hogy az anyja lássa gyermeküketForrás: Facebook/Mokka

Junior megint nem engedi per pillanatban, hogy Csilla lássa a gyermeküket. Egy találkozásuk volt múlt hétfőn, de akkor is egy szalonban futhattak össze több felnőtt felügyelete mellett" - mondta a Ripostnak dr. Horváth B. Gábor, Csilla ügyvédje. Az anya tehát egyelőre nem viheti programokra gyermekét, és kettesben sem lehet vele, pedig jogi képviselője szerint megfelelő állapotban van ahhoz, hogy nevelje a kisfiút. Kis túlzással most aki kapja, marja állapot áll fent, Csilla is nyugodtan elvihetné Lacikát" - mondta az ügyvéd. Az anya azonban nem akarja még jobban összezavarni a gyermeket, ezért kivárja, hogy hivatalosan kerülhessen hozzá. Bár a lap kereste Juniort és ügyvédjét, egyelőre nem válaszoltak.