Gregor Bernadett hatalmas állatvédő, otthonát is rengeteg kisállattal osztja meg. Nem is csoda, ha sokkot kapott, amikor a lábtörlőjén egy méreggel tűzdelt virsli darabot talált.

Hét macskájával és két kutyájával osztja meg otthonát Gregor Bernadett, aki arról mesélt, hogyan akarták megmérgezni kedvenceit. 

Gregor Bernadett, fotózás, 2018.09.27.Forrás: Csudai Sándor - Origo

"Egy virslidarab-szerűség hevert a lábtörlőmön, gyanús fehér darabokkal megtűzdelve. Patkányméregre emlékeztetett, ezért azonnal elraktam, mert az egyik cicám picit bele is harapott, szerencsére nem lett semmi baja. Nem értem, mi járhat egy ilyen ember fejében. Tehetetlen vagyok, sajnos feljelentés esetén is szinte lehetetlen megtalálni a tettest. Magamat és a kedvenceimet tudom csak védeni, ezért egy kamerát szereltetek az ajtómba, hátha elveszi a rosszakaró kedvét. Tudatos állattartó vagyok, a kutyáimra, macskáimra senkinek soha nem volt panasza a házban. Sajnos nem ez lett volna az első mérgezés, tavaly a szomszéd labradorjával végzett valaki így" -mesélte szomorúan a Borsnak Berni.