Brad Pitt exével távozott a filmjét bemutató partiról: vajon ismét együtt vannak?

Forrás: NurPhoto/Filippo Ciappi/NurPhoto/Filippo Ciappi -
Brad Pitt ex szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt Hollywood legsármosabb szívtiprója, aki ráadásul Angelina Jolie-val való válása óta szabad préda is. Nem is csoda, hogy a fél világ azzal foglalkozik, vajon mikor talál rá a szerelem. Úgy tűnik, jó úton halad...

A napokban mutatták be Brad Pitt új filmjét, Ad Astra-Úta a csillagokba címmel, amit a közönség és a kritikusok is imádnak. A filmet bemutató partin természetesen a színész is részt vett, aki egyik exével távozott a partiról.

Brad Pitt a velencei fesztiválon Forrás: NurPhoto/Filippo Ciappi/NurPhoto/Filippo Ciappi

Sat Hari Khalsa Hollywood spirituális vezetője és híres ékszerkészítője, valamint Brad néhány hónappal ezelőtti hóditása. Egyelőre nem lehet tudni, mi van köztük, annyi azonban bizonyos, hogy kettesben távoztak a partiról. A fotókat ITT láthatjátok.

II. Erzsébet hatalmas rajongója az egykori Wham formációnak: minden dalukat fújja kívülrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-ii-erzsebet-hatalmas-rajongoja-az-egykori-wham-formacionak-minden-dalukat-fujja-kivulrol.htmlII. Erszébet királynő hús-vér ember. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy őrülten rajong az egykori Wham zenekarért. Még egy találkozót is megszervezett, hogy találkozzon kedvenceivel.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Kandász Andi beszólt Demcsák Zsuzsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190921--azsia-expressz-2kandasz-andi-beszolt-demcsak-zsuzsanak.htmlKandász Andi és Demcsák Zsuzsa kapcsolata igen viharos az Ázsia Expresszben. A két nő folyamatosan csatározik egymással. Zsuzsa stílusa valamint Andi személyisége nehezen passzolnak a feladatokat végrehajtása alatt. TV + SztárokOrigoKrokodilokkal teli vízbe esett Szorcsik Viki: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-krokodilokkal-teli-vizbe-esett-szorcsik-vikivideo.htmlSzorcsik Viki a Fem3Caféban mesélte el, hogyan esett bele a krokodilokkal teli vízbe és hogyan veszítette el a telefonjában lévő emlékeit.TV + Sztárok--Szandi és lánya, Blanka közös produkcióra készülnek: egyelőre titkolják, hol lesznek láthatókhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-szandi-es-lanya-blanka-kozos-produkciora-keszulnek-egyelore-titkoljak-hol-lesznek-lathatok.htmlSzandi és lánya, Blanka közösen légtornásznak. Anya és lánya nagy dobásra készülnek, ám egyelőre titkolják, hol és mikor láthatjuk őket.TV + SztárokOrigoRetteg Gregor Bernadett: patkányméreggel akarták megmérgezni az állatatihttp://www.life.hu/sztarok/20190920-retteg-gregor-bernadett-patkanymereggel-akartak-megmergezni-az-allatati.htmlGregor Bernadett hatalmas állatvédő, otthonát is rengeteg kisállattal osztja meg. Nem is csoda, ha sokkot kapott, amikor a lábtörlőjén egy méreggel tűzdelt virsli darabot talált. TV + SztárokOrigoMádai Vivien pizsamában és melltartóban mutatta meg idomait: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-madai-vivien-pizsamaban-es-melltartoban-mutatta-meg-idomait-szexi-foto.htmlMádai Vivien gyönyörűbb mint valaha és ezt közösségi oldalán naponta bizonyítja is. Ezúttal egy érzéki fotót posztolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.