Hódi Pamela mellműtét Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Bence a párja, boldog és szerelmes Hódi Pamela, sőt, a testét is egyre inkább elfogadja. Állítja, korábban takargatta egyes testtájait, ma nem teszi, sőt, a mellműtétjét sem tartja már fontosnak, talán majd a szülés után. 

"Az előnytelen részeimet persze igyekszem elrejteni, úgy, mint a combomat és az oldalhájamat, de amióta Bencével vagyok, nem takargatom magam. Nagyon szereti az idomaimat, és azt, ha feszülős nadrág van rajtam, úgyhogy a lógós gatyákkal szinte teljesen leszámoltam" - nyilatkozta az Ázsia Expressz 2. szereplője.

Forrás: Hódi Pamela - Instagram

"Szeptember végén mentem volna egy mellkorrekcióra, mert a legutóbbi sajnos nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, de egy év múlva lesz az esküvőnk, utána pedig kisbabát szeretnénk Bencével, ezért feleslegesnek érzem a beavatkozást. Inkább majd a szülés után, ha még mindig úgy érzem, kés alá fekszem" - mondta el Pamela a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.