Nyíltan beszél tragédiáiról Balázs Andi: sok szerettét elveszítette

Forrás: Instagram/Balázs Andi -
színésznő Balázs Andrea tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andrea színésznő mindig jókedvű és mindnekihez van egy kedves szava. Ki hinné, hogy hatalmas fájdalommal a szívében él.

Testvérét, édesanyját és barátai közül is veszített el néhányat a mindig mosolygós Balázs Andi, aki elfogadta, hogy fájdalommal a szívében kell élnie.

Balázs ANdi, Balázs Andrea Forrás: Instagram/Balázs Andi

"Amíg élek, ezeket a tragédiákat hordozni fogom, el kellett fogadnom, hogy ez van, hogy ez mindig velem lesz. Abban az évben, amikor az édesanyám meghalt, meghalt a barátom, Bajor Imi is. Egyszer csak ott volt az Imi hiánya is, ami egy másfajta gyászt rakott rám" - mesélte el Tatár Csillának Andi, írta meg a Blikk.

Pataki Zita megváltoztatta külsejét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-pataki-zita-megvaltoztatta-kulsejetfoto.htmlPataki Zita alaposan átalakult. Új frizurát villantott.TV + Sztárok--9 kilós babát hozott a világra egy brit nő, természetes úton - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-9-kilos-babat-hozott-a-vilagra-egy-brit-no-termeszetes-uton.htmlHihetetlen dolog történt Angliában, Walesben. Egy brit édesanya 9 kilós és 62 centis kisbabát hozott világra, méghozzá természetesen úton.TV + Sztárok--Elveszett gyereket mentett meg feleségével Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elveszett-gyereket-mentett-meg-felesegevel-gonczi-gabor.htmlGönczi Gábor és kedvese Balatonfüreden elveszett kisgyereket talált. Mindketten sírtak.TV + SztárokOrigoBereczki Krisztián elaludt a volán mögött: majdnem tragédia történt - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190921--bereczki-krisztian-elaludt-a-volan-mogottmajdnem-tragedia-tortent-video.htmlBereczki Krisztián kezdő testépítős élményeiről mesélt. Elárulta, annyira túlhajtotta magát, hogy egyszer majdnem tragédia történt.TV + SztárokOrigoExtrém ajándékot kapott szerelmétől, Molnár Tamástól Cinthya Dictator: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-extrem-ajandekot-kapott-szerelmetol-molnar-tamastol-cinthya-dictatorfoto.htmlCinytha Dictator és Molnár Tamás le sem tagadhatná, mennyire szeretik egymást. Bár kapcsolatukat hosszú ideig titkolták, ma már bátran fotózkodnak egymással. Ezúttal az extrém külsejű művészlány egy még extrémebb ajándékot kapott kedvesétől.TV + SztárokOrigoPintér Adrienn, Ada fehérneműben kortyolja a reggeli kávéját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-pinter-adrienn-ada-fehernemuben-kortyolja-a-reggeli-kavejat-foto.htmlPintér Adrienn, Ada megmutatta, milyen egy tökéletes őszi reggel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.