A TV2 műsorai átalakulnak októbertől

TV2 október műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októbertől új műsorstruktúrája lesz a csatornának, ez várható az Ázsia Expressz 2 után.

A TV2 műsoraiban nagy változás lesz októbertől: ekkor kezdődik majd a a Fuss család, fuss!, ebben a sport-realityben négy fős családok küzdenek meg a legsportosabb magyar család címért és a vele járó 10 millió forintos fődíjért. A néző bepillantást nyerhet, hogy hogyan élnek és készülnek a családok edzőikkel heteken át, hiszen a műsor felvétele alatt mindannyian együtt laktak, együtt edzettek, együtt lélegeztek az első naptól az utolsóig.

A TV2 októberre új műsorstruktúrával készül Forrás: TV2

A Séfek séfe is visszatér, vadonatúj részekkel, és Liptai Claudiával. Az október 7-től minden hétköznap este 21:05-kor jelentkező gasztro-tehetségkutatóban most is amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest. Az előző szériához képest lesz pár változás is, a megmérettetés bizonyos fázisaiban sokkal több nehezítő feladatot kapnak a játékosok, és az idei évadba bekerült a vigaszág is.

Az október 7-i héten a Sztárban Sztár leszek! is új fejezetéhez érkezik. A középdöntők után ugyanis a műsor négy mestere, Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Horváth Tamás és Pápai Joci az általuk kiválasztott három-három tehetséget már az élő show-ra készíti fel. A Sztárban Sztár leszek! élő adásai számtalan újítással jelentkeznek majd - írták.

Bolondot csinált Michael Douglasből Catherine Zeta-Jones: az internetezők imádták a csínythttp://www.life.hu/sztarok/20190924-michael-douglasre-parokat-probalt-catherine-zeta-jones.htmlAz Emmy-gálára készülődve csinált bohócot férjéből Catherine Zeta-Jones: női parókát rakott Michael Douglas fejére. Az internetezők imádták a fotóval megörökített csínyt. TV + SztárokAFPÍgy néz ki az 56 éves Brigitte Nielsen és a kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-igy-nez-ki-az-56-eves-brigitte-nielsen-es-a-kislanya.htmlBrigitte Nielsen 54 évesen adott életet ötödik gyermekének két évvel ezelőtt: ilyen nagy már a kislány.TV + Sztárok--Bradley Cooper felszedett néhány kilót - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-bradley-cooper-felszedett-nehany-kilot.htmlBradley Cooper nincs éppen kirobbanó formában: legfrissebb fotóján úgy tűnik, felszedett néhány kilót.TV + Sztárok--Egy váratlan fordulatot követően Gáspár Evelin kibékült riválisávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-gaspar-evelin-kibekult-horvath-gretaval-az-azsia-expressz2ben.htmlNagy fordulat várható a kedd esti Ázsia Expressz 2 adásában, Ördög Nóra ugyanis bejelenti a párcserét. TV + SztárokOrigoÍgy él most UFO Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20190924-igy-el-most-ufo-zsolti.htmlUFO Zsolti megjárta a börtönt és a poklot, de élete szabadulása után nagy fordulatot vett. TV + SztárokOrigoJolly és Suzy nem járnak többet közös fellépésekre: sok pénzt bukik az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-jolly-es-suzy-nem-jarnak-tobbet-kozos-fellepesekre-az-enekesno-sok-penzt-bukik.htmlElképesztő összegért járt fellépni Jolly és Suzy. A válásban lévő mulatós pár azonban nem vállal több közös haknit, Jolly-nak pedig meg is van az új duettpartnere. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.