Vajna Timi személyes tárgyait adta el, hogy segíteni tudjon Zentének

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi Zente eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi elárulta, ő is segített Zentének, de ehhez a személyes dolgait kellett eladnia, mert jelenleg csak adósságai vannak. 

Az egész ország összefogott azért, hogy Zentének segítsen, és egy hét alatt sikerült összeszedni annyi pénzt, amibe a kisfiú gyógyszere kerül. Vajna Timi elárulta, hogy ő is segített a kisfiúnak, bár ehhez személyes tárgyait kellett eladnia, ugyanis jelenleg csak adósságai vannak.

Vajna Timi is segített Forrás: Instagram/Vajna Timi

"Én is szerettem volna segíteni Zentének, így pár személyes tárgyamat eladtam és átutaltam neki 1 millió forintot a magánszámlámról. Sajnos, nem én voltam a 100 millió forintos jótevő, de még nem volt meg a hagyatéki tárgyalás sem és nem is lett volna annyi pénzem. Jelen pillanatban csak adósságaim vannak. De a lényeg, hogy összejött a pénz a gyógyszerre és reméljük, hogy meggyógyul ez a kis tündérke." - írta Facebook-oldalán Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.