L.L. Junior azért kampányol, hogy más gyerekkel ne történhessen meg az, ami Dávidkával

Forrás: https://www.instagram.com/l.l.junior/ -
LL Junior közlekedési baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior hároméves kisfia, Dávidka tragikus közlekedési balesetben vesztette életét. A gyászoló apa most nemes ügy mellett állt ki, hogy más szülőnek ne kelljen hasonlót megélnie.

L.L. Junior is csatlakozott ahhoz az európai kampányhoz, ami a közúti balesetekre és azok elkerülhetőségére hívja fel a figyelmet. A kampány részeként a rapper egy zebrán állva engedett fel a levegőbe egy fehér léggömböt. "Sajnos az én fiam tragédiája elég nagy nyilvánosságot kapott, és azt gondolom, hogy minden gyermek megérdemli, hogy ekkora nyilvánosságot kapjon" - szemlézte a Bors a Tények Plusznak adott interjút. A rapper azt is hozzátette, hogy a megelőzést nagyon fontosnak tartja.

L.L. Junior és kisfia, Dávidka Forrás: https://www.instagram.com/l.l.junior/

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága közel két évtizede küzd a közúti balesetek megelőzéséért. Tavaly 627 ember vesztette életét közúti balesetben, köztük 6 gyermek. Utóbbi szám 2019-ben már szeptemberben elérte a hetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.