Törőcsik Mari sokat betegeskedett az elmúlt időben, aggódtak is érte a rajongók és kollégák, de már egyre jobban van a művésznő.

Sokszor járt az elmúlt időszakban kórházban Törőcsik Mari, állapotáért mind a barátai mind a rajongói aggódnak. A művésznő azonban jó hírekkel szolgált egészségéről. Elmondta, egyre jobban van, az emberek szeretete pedig nagyban segíti felépülését. 

Törőcsik Mari jobban vanForrás: MTI/Zih Zsolt

"Mostanában jobban érzem magamat, kezd belém visszatérni az életkedv. Azt sajnálom, hogy beköszöntött a hideg évszak, mert a nyarat jobban szeretem. Jó lesz a kedvem, ha kinyithatom az ablakot és beszűrődik a friss levegő, de most mindig csak rövid ideig szellőztethetek" - idézi a Blikk a Hiteles Híreknek adott nyilatkozatát. Mindig meglepődöm, ha a kedves emberek beköszönnek az ablakomon, vagy ha az ápolóm kivisz a levegőre, milyen sokan köszöntenek. Ilyenkor elérzékenyülök, mert ezekből a jelekből érzem, hogy jó hivatást választottam. Szeretnek az emberek, és ha ezt érzem, a fájdalmaimat is könnyebben elviselem" - mondta még Törőcsik Mari.