Nagy Adri meglepő bejelentést tett - Visszatér a sorozatba a Jóban Rosszban színésznője

Forrás: Facebook/Jóban Rosszban -
Jóban Rosszban TV2 Nagy Adri visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban rajongói örülhetnek a hírnek: régen látott szereplő tér vissza a Csillagvirág klinikára. 

Másfél év kihagyás után tér vissza a sorozatba Nagy Adri, akinek karakterét különös módon írták ki a sikerszériából. Bettinek egyik napról a másikra nyoma veszett.

Nagy Adri Forrás: Facebook/Nagy Adri

„Úgy éreztük, hogy Betti történetét valahogyan folytatni kell. Úgy szálltam ki a sorozatból, hogy semmilyen magyarázat nem volt rá. Egyik napról a másikra eltűntem. A nézők számára ez máig egy nagy kérdés, hogy mi lett velem. Igaz, a sorozatban a szereplők a napokban már tettek utalást a hollétemre. Szóval hamarosan minden titokra fény derül" – mondta nevetve a Ripostnak Nagy Adri, aki azt is elárulta, egyelőre egy négynapos forgatáson vett részt, de nagyon jó volt újra a sorozat részesének lenni. "Be kell, hogy valljam, hiányzott az életemből" - tette hozzá a színésznő, aki szerint sok izgalmat tartogatnak a sorozat következő részei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.