Hargitai Bea markáns véleményt nyilvánított az elhízásról

Forrás: Hargitai Bea / Instagram -
kövér elhízás Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hargitai Bea Bochkor Gábor műsorában fejtette ki a túlsúlyosokról, pláne, a kövérekről való véleményét.

A #Bochkor legújabb adásában szó volt a fatshamingről vagyis a kövérek megszégyenítéséről is. A vendégeknek, Iszak Esztinek, Lakatos Márknak, Hajdu Steve-nek és Hargitai Beának is markáns véleménye van a témával kapcsolatban, de leginkább Bea vitte a szót, miután kijelentette, hogy a túlsúlynak egyáltalán nem kellene tabutémának lennie.

Forrás: Hargitai Bea / Instagram

„Az más, amikor valaki kicsit pufi, vagy pufók, vagy dundi, mint az, aki 300-400 és 500 kiló. Rengeteg olyan videót, reklámot látunk, hogy modellek négyszáz kilósak – ne haragudj, de azok nemsokára meg fognak halni, mert megáll a szívük. És ezt ne hagyjuk, meg ne mondjuk, hogy ő milyen boldog" - fejtegette Bea és hozzátette, hogy szerinte a túlevés függőség, épp úgy akár a heroinfüggés. Arról is beszélt, hogy nem szeretne olyan műsorokat látni a tévében, amik arról szónak, hogy egy ötszáz kilós nő arra büszke, hogy nem fér ki az ajtón, és daruval kell kiemelni az ablakon. „Hát ne üljön le a heroinista a tévé elé, hogy ő mennyire boldog. Hát menjen az anyjába, már ne is haragudjatok" - szögezte le.

Lakatos Márk azonban ezt másképp látja, szerinte "vadparasztok", akik másokat a testsúlyuk miatt szégyenítenek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.