Zavarba ejtően szexi fotót posztolt Bereczki Krisztián -Fotó

szexi dögös Bereczki Krisztián Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz 2. játékosa, a testépítő Bereczki Krisztián tökéletes testet villantott!

A 120 kilós testépítő korábban arról nyilatkozott az Ázsia Expressz 2. kapcsán, hogy a forgatások alatt folyamatos rosszullétek gyötörték, nem bírta a hőséget és a magas páratartalmat.

Kiesése után Instagram-posztban búcsúzott a versenytől.

"Eddig is tisztában voltam vele, hogy nagyon jó életem van...Hogy vissza mennék-e és végig csinálnám újra? A kérdésem annyi lenne: "Mikor indulunk?

Mióta véget ért a verseny, a jóképű testépítő gondosan ügyel külsejére, és már-már tökéletes testét előszeretettel mutogatja követőinek. Múlt heti posztjában azt is elhintette, hogy már csak pár hét van vissza a Superbody-ig - ami Magyarország első számú testépítő versenye - ahol lehet, hogy ő is elindul.

Az izomkolosszus egy szál fecskében pózol legújabb fotóján, megörvendeztetve ezzel az internet népét. Egy biztos, Krisztián csúcsformában van, és ha nem is lett belőle fehérnemű-modell, több ilyen fotót kellene posztolnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.