Drámai pillanatok: sírva fakadt a Fuss család, fuss! versenyzője a forgatáson

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Fuss család, fuss! forgatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lipők család egyik tagja a bizalmi feladat során sírta el magát a TV2 legújabb produkciójában, a Fuss család, fuss! című vetélkedőben. 

Kiválasztották csapataikat a Fuss család, fuss! edzői: Tápai Szabina a Lőczi családot, Huszti Kata Bencsikéket, Bodó Imi Buchingeréket, Katus Attila pedig a Lipők családot készíti fel a küzdelmekre. Habár jó hangulatban indult a tréning, a Lipők család anyukája már az elején váratlan szituációba került, ami rendesen megingatta.

Fuss család, fuss! - Palik László műsorvezető és a felkészítők Fotó: Polyák Attila - Origo

"Amikor megláttuk a négy edzőt, én már akkor azt mondtam, hogy a Katus Attilát szeretném. Mindig is férfi edzőkkel szerettem dolgozni, szerintem ők azok, akik keményebben tudnak bánni az emberrel, erre pedig nekünk nagy szükségünk volt. Katus Attila volt az, aki már az elején odajött hozzánk, és mondott pár jó szót" - mesélte a Ripostnak Ada, aki az ominózus bizalmi feladatról is elmesélte érzéseit.

„A fiaim álltak mögöttem, nekem pedig háttal, a kezükbe kellett dőlnöm. Nem mertem először megcsinálni, hátra léptem... Nem az volt a gond, hogy a fiaim álltak mögöttem, mert bárki állt volna ott, akkor is hátralépek. Egyszerűen nem szeretek segítséget kérni, szeretem magam megoldani a problémát" - árulta el a lapnak az anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.