Ilyen idő lesz holnap: vedd figyelembe reggel, amikor elindulsz otthonról

időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyon hideg kedd reggelt szebb napok, enyhébb hajnalok váltják fel. 

Szerdán a késő délutáni, esti óráktól északnyugat felől fokozatosan mindenütt megvastagszik a felhőzet, és egyre több helyen valószínű - többnyire kisebb - eső, zápor.

Csütörtökön eleinte erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd a délutáni órákban északnyugat felől határozott felhőzetcsökkenés kezdődik. Több helyen, elsősorban az ország déli felén várható eső, zápor, északnyugaton egy-egy zivatar sem kizárt.

A kezdetben megélénkülő, többfelé megerősödő déli, délnyugati szél éjszaka egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, és nagy területen megerősödik, az északi megyékben átmenetileg viharossá is fokozódhat. Csütörtök napközben veszít erejéből a légmozgás, már csak az északi tájakon kísérheti egy-egy erős lökés a nyugatias szelet.

Forrás: Shutterstock

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 11 és 18 fok között valószínű, alacsonyabb értékek a tartósan csapadékos délnyugati tájakon várhatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.