Agárdi Szilvi Vakság látás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agárdi Szilvia csupán kilenc százalékát látja az őt körülvevő világnak, az énekesnő azonban ebben is megtalálja a humort - írja a Blikk.

Az énekesnő néhány nappal ezelőtt megható fotót tett közzé, és a látás hónapjának kapcsán megosztotta legbelsőbb gondolatait, kitérve arra is, ha csak egy napig láthatna, mit tenne.

"Bevallom korábban csak a mély gondolataimban kérdeztem ezt saját magamtól és igen. most felszínre kell hoznom amivel, szembe néznék, amit eddig nem mondtam ki, amit eddig senki nem tudott. Nagyot nyeltem és a könnyeimet fojtogatva válaszoltam. -

Belenéznék a szüleim szemébe és megköszönném Nekik, hogy felneveltek, hogy Emberré tettek, hogy nem engedték, hogy feladjam. Szeretném látni a testvéreim arcát, akik oly nagy szeretettel és gondoskodással voltak, vannak felém. Kipróbálnám az autóvezetést, ami hatalmas szabadságot adhat. Megnézném magam a tükörben, hogy tényleg úgy nézek-e ki ahogy azt elképzeltem.

Ez a kívánság listám végtelen lenne..... talán egy egész életen át tartó.... talán...."

"Valóban, szarkasztikus humorral közelítek a saját állapotomra, ezért is szeretném megmutatni, milyen apró esetlenségekre vagyunk mi képesek. Az emberek gyakran félnek megközelíteni minket, látássérülteket, sokan gondolják azt, hogy mind depresszíven kezeljük az életünket, nem akarunk beszélni a nyilvánvalóról. Pedig tudom, hogy rengeteg kérdésük van, hiszen ha végre nyitnak felém, mindent tudni akarnak az állapotomról. Mit és mennyit látok, hogyan oldom meg az élet apró dolgait? – mondta a Blikknek Szilvi, aki szerint igenis lehet humoros az, aki látássérült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.