Családi drámájáról vallott a Sztárban sztár leszek! versenyzője, Sebestyén Katja

Sebestyén Katja család dráma rák Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl a Sztárban sztár leszek! versenyzője, Sebestyén Katja.

Sebestyén Katja karrierje szárnyal: tehetségével a Sztárban sztár leszek! című műsorban teljesen elvarázsolta mesterét, Tóth Gabit és a tévénézőket. A 37 éves énekesnő azonban a magánéletben nagyon nehéz időszakon van túl. A Blikknek elárulta, egy évvel ezelőtt életveszélybe került az édesapja.

Tavaly októberben kezdődött, amikor apukám vérmérgezés miatt került életveszélybe. Kiderült, hogy bokától le kell vágni a lábát, de közben a fertőzés elérte a szívét, kapott két szívrohamot, így mire eljött az operáció ideje, már térdből kellett amputálni."

Ezt követően újabb drámai esemény rázta meg a családot. Katja édesanyjánál daganatot diagnosztizáltak az orvosok.

Kiderült, hogy van egy négykilós daganat anyukám petefészkén. Őt decemberben műtötték, nyolc kemót kapott, majd egy tüdőembóliát, amely szintén végzetes lehetett volna. Hála istennek, nem lett! Nekünk ugyanis az a fontos, hogy pozitívan álljunk az élethez, mert csak akkor tud mindenki meggyógyulni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.