Időjárás: folytatódik a vénasszonyok nyara

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Frank Rumpenhorst -
Vénasszonyok nyara időjárás előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban nem történik nagy változás az időjárásunkban, folytatódik a vénasszonyok nyara.

A Köpönyeg előrejelzése szerint hétfőn ismét főleg az Alpokalján lehetnek makacsabb ködfoltok a reggeli órákban. Napközben változóan felhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. Igen kellemes idő lesz 19-25 fokkal.

Kedden sok napsütés, gyengén felhős idő valószínű. Eső továbbra sem alakul ki. A déli szél megélénkül, a Dunántúlon megerősödik. Délután 23-24 fok várható.

Szerdán átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, de esetleg a Nyugat-Dunántúlon és északon fordul elő zápor. Az északnyugati szél élénk lesz. Gyenge hidegfronti hatás érvényesül. 17 és 23 fok között alakul a hőmérséklet.

A kép csak illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Frank Rumpenhorst

Csütörtök napközben csökken a felhőzet, és ragyogó napsütés ígérkezik. Eső sehol sem alakul ki. Reggel 9, délután 22 fok körül valószínű a hőmérséklet.

Pénteken és a hétvégén folytatódhat a nyugodt, kellemesen meleg őszi időjárás. Komoly csapadék nem látszik. Délutánonként 21 fok körüli értékeket mérhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.