védelem Kylie Jenner Stormi kislány biztonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner szigorú szabályokat vezetett be annak érdekében, hogy óvja kislányát. Nézzük, melyek ezeket!

Távoltartani a bacilusokat

Szigorú szabályokat kell követniük azoknak, akik szeretnék meglátogatni a kicsi Stormit. A sztáranyuka kikötötte, hogy csakis arcmaszkban léphetnek a kislány közelébe, és közvetlenül a találkozás előtt alaposan meg kell mosniuk a kezüket.

Szigorú ellenőrzés

Az arcmaszk viselése mellett rengeteg egyéb ellenőrzésen kell átesniük a látogatóknak. Állítólag olyan rendszer van, mint a repülőtéren, különböző kapuk vannak és a biztonsági őr felel azért, kit enged be.

Titoktartási szerződés

Az ellenőrzés mellett a látogatóknak alá kell írniuk egy titoktartási szerződést is, tehát soha senkinek nem fecseghetnek arról, mit is láttak a sztár otthonában – írja a Glamour.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

about a year ago with my baby where does the time go..

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Senki nem posztolhat róla

Kylie úgy döntött, kislányáról csakis ő maga, vagy a szűk család posztolhat fotókat. Az anyuka a kommenteket is rendszeresen figyeli közösségi oldalán, retteg, hogy Stormi esetleg zaklatás áldozat lesz.

Kerüli a nyilvánosságot

Hogy a paparazzik se tudják lefotózni a kicsit, a sztár gyermekével együtt csak nagyon ritkán lép az utcára. Jól tudja, hogy sokan odáig merészkednek, hogy drónról próbálják őket lefotózni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.