Kylie Jenner szigorú szabályokat vezetett be annak érdekében, hogy óvja kislányát. Nézzük, melyek ezeket!

Távoltartani a bacilusokat

Szigorú szabályokat kell követniük azoknak, akik szeretnék meglátogatni a kicsi Stormit. A sztáranyuka kikötötte, hogy csakis arcmaszkban léphetnek a kislány közelébe, és közvetlenül a találkozás előtt alaposan meg kell mosniuk a kezüket.

Szigorú ellenőrzés

Az arcmaszk viselése mellett rengeteg egyéb ellenőrzésen kell átesniük a látogatóknak. Állítólag olyan rendszer van, mint a repülőtéren, különböző kapuk vannak és a biztonsági őr felel azért, kit enged be.

Titoktartási szerződés

Az ellenőrzés mellett a látogatóknak alá kell írniuk egy titoktartási szerződést is, tehát soha senkinek nem fecseghetnek arról, mit is láttak a sztár otthonában – írja a Glamour.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

about a year ago with my baby where does the time go..

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Senki nem posztolhat róla

Kylie úgy döntött, kislányáról csakis ő maga, vagy a szűk család posztolhat fotókat. Az anyuka a kommenteket is rendszeresen figyeli közösségi oldalán, retteg, hogy Stormi esetleg zaklatás áldozat lesz.

Kerüli a nyilvánosságot

Hogy a paparazzik se tudják lefotózni a kicsit, a sztár gyermekével együtt csak nagyon ritkán lép az utcára. Jól tudja, hogy sokan odáig merészkednek, hogy drónról próbálják őket lefotózni.