Ismét meggyűlt a baja a hatóságokkal Ambrus Attilának: ezúttal adóvétséget követett el

hatóság büntetés whiskey Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila kerámiát, dvd-ket illetve könyveket szokott árulni különböző vásárokban. Ezúttal a dunaszerdahelyi Csallóközi Vásáron vett részt, ahol meg is büntették.

Ismét elkapták Ambrus Attilát, aki egy dvd eladásakor nem adott számlát egy vevőnek. Azonnal kiderült, hogy a férfi az adóhatóság egyik embere, aki meg is büntette az egykori bankrablót.

Lakástalkshow Ambrus Attila Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

"Rögtön az első nap sikerült beleszaladnom a késbe. Egy ember DVD-t vásárolt tőlem, én pedig sajnos nem adtam nyugtát. Aztán kiderült, hogy a vásárló a helyi adóhatóság embere volt. A vámos tudta, hogy én vagyok a Viszkis, és közölte, hogy szerinte jó gyerek vagyok, ezért csak 330 euróra, vagyis nagyjából 110 ezer forintra büntetett meg. De lehetett volna belőle akár 3000 euró is, legalábbis az ilyen vétségeknek ekkora összeg a legmagasabb büntetési tétele.

Ostoba voltam, pedig mindig kínosan ügyelek ezekre a dolgokra, mert a múltam miatt rám külön figyelnek, de most a nagy kapkodásban mégis hibáztam.

A standom közvetlenül a vásár bejáratánál, elég jó helyen volt, mivel az egyik helyi étteremtulajdonos beengedett magához, a sors azonban mégis elvett tőlem plusz 110 ezret, amivel így végül a szlovák államot támogattam. De úgy voltam vele, hogy le van sz*rva a bírság, hiszen én hibáztam" - mesélte a Borsnak Ambrus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.