Gergely Robi: "Vannak megbocsájtható hazugságok!" -Videó

Forrás: FEM3 Café -
FEM3 Rózsa György Gergely Róbert hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma reggeli FEM3-ban Rózsa György és Gergely Róbert meséltek felnőttkori és gyerekkori csínytevéseikről, füllentéseikről, és sok minden másról is.

Gergely Robi elmesélte, hogy amikor kisfiú volt, nagypapája azt mondta neki, hogyha sok répát eszik, megtanul fütyülni, és akkor lesz erős, ha megeszi a spenótot. Rózsa Gyuri szerint ezek a "füllentések" teljesen ártalmatlanok, a felnőttkori hazugságokkal szemben.

A 72 éves műsorvezető elárulta, hogy új könyve - ami hamarosan "Nem kapcsoltam" címmel jelenik meg - pont arról szól, hogy őt hogyan és mivel vágták át, és ő hogy hazudott például a nőknek élete során.

Gergely Robi szerint vannak megbocsájtható nagyotmondások, amibe például az is beletartozik, hogy a szülők évről-évre azt füllentik gyermekeiknek, hogy létezik a télapó, de a kegyes hazugságok is bizonyos élethelyzetekben elfogadhatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.