Mucsi Zoltán bevallotta, mi az, ami leginkább megnyugtatja idegrendszerét

Kadarkai Endre interjú őszinteség vallomás Mucsi Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kadarkai Endre Egyszóval című videósorozatában legutóbb Mucsi Zoltán kapott 12 villámkérdést. Mucsi most egy kicsit más oldalát mutatta meg, mint amit eddig megszokhattunk tőle.

A Jászai-Mari díjas színészlegenda elárulta, hogy a legnagyobb titkos vágya egy tengerparti vityilló egy olyan helyen, ahol sok látnivaló van, meleg, és kevesebb napi probléma.

"Nagyon szeretem a tenger morajlását, a hullám ahogy csapkod, azt hiszem hogy ez az, ami leginkább kivasalja az idegrendszeremet."

Kiderült, hogy Mucsi, ha felidegesítik, van, hogy csak egy bögre whiskey segít rajta. Mesélt színészi pályájáról, és bevallotta, hogy hajlamos feladni bizonyos dolgokat.

"Alapvetően egy fegyelmezett ember vagyok, de ehhez kellenek mankók meg segítségek. Ilyen a család, meg az a néhány barát...

Ha ez nem így lenne, akkor azt gondolom, hogy én már valószínűleg nem lennék a pályán."

-fogalmazott Mucsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.