Nacsa Olivér tisztázta a felröppent híreket: közösségi oldalán tett nyilatkozatot!

közös munka műsorvezető válás Nacsa Olivér Somossy Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy másfél év után válik Nacsa Olivér és Somossy Barbi. A bejelentés óta több pletyka is szárnyra kelt kettőjükkel kapcsolatban, a humorista most tiszta vizet öntött a pohárba.

Október 12-én a házaspár Facebookon, közlemény formájában jelentette be, hogy 1,5 év után úgy döntöttek, elválnak egymástól.

"Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet

amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbennsőbb magánügyei. Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni. Barbi és Olivér"

Azóta több olyan hír is szárnyra kelt, miszerint a jövőben Barbi és Olivér nem kívánnak együtt dolgozni, azonban a műsorvezető néhány órával ezelőtt egy Facebook-posztban cáfolta ezt az állítást.

"Barbival továbbra is mindketten az M5 kulturális csatorna műsorvezetői vagyunk. Minden olyan állítás, hogy bármelyikünk kérte vagy kezdeményezte volna, hogy nem kíván a továbbiakban a másikkal együtt dolgozni, teljes hazugság és valótlanság..."

- írta Nacsa hozzátéve, hogy a nézők legközelebb Október 21-én láthatják őket a képernyőn a Kult30 az értékes félóra című műsorban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kult’30 #onset #m5 #azértékesfélóra #mtva @olinacsa

Somossy Barbara (@barbisomossy) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.