Fuss, család, fuss! sérülés fájdalom kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-n futó Fuss, család, fuss! versenyzője, Lőczi Kati olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy azonnal kórházba kellett szállítani.

„Az orvosoknak is mondtam, hogy gyorsan csináljanak valamit, ami enyhíti a fájdalmamat, aztán hagyjanak békén. Kössék le, fáslizzák be a lábamat. A többit megoldom én. Nekem csak az lebegett a szemem előtt, hogy versenyezhessek" - mondta a piros csapat játékosa. A kórházban azonban nem várt dolgot közöltek a doktorok.

„A kórházban próbáltam még meggyőzni az orvosokat, hogy pályára állhassak. Ám amit közöltek, az egy hatalmas törés volt nekem lelkileg"

- árulta el Katika. A fiúk annyira szívén viselték édesanyjuk sorsát, hogy egy emberként éreztek együtt a nővel, aki ettől könnyekig hatódott...

"Gergő volt velem végig, az ő arca mindent elárult. Az én fájdalmam az szinte az ő arcán látszódott. Szerintem ott látta az arcomon, hogy sajnos nélkülem kell küzdjenek!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.