Végre! Ryan Reynolds és Blake Lively megmutatták újszülött gyermeküket

Forrás: Getty Images/Mike Coppola -
újszülött Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 6-án lett publikus a hír, miszerint Blake Lively életet adott harmadik gyermekének. Azt nem tudni pontosan, hogy mikor született a pici, és még a nevét sem árulták el. Egy rendhagyó, amolyan Ryan Reynolds-os fotó azonban most kikerült a közösségi médiába. 

A büszke apuka, akinek korábban két kislánya született Blake Lively-tól, a Twitter-oldalára posztolt egy friss családi képet. A kanadai származású színész egyébként az ottani választások kapcsán buzdította a rajongóit, ahogy ő fogalmazott: "Azt szeretném, hogy a lányaim megtapasztalják ugyanazt a természetes játszóteret, amelyben én is felnőttem"

A rajongók találgatása egyébként máris beindult, a mondat ugyanis azt feltételezi, hogy továbbra is "csak" lányai vannak a színésznek, vagyis a harmadik baba is valószínűleg lány lett. Azért reméljük, hogy hamarosan ezt is elárulja a sztárpár, akik természetesen kitakarták a pici arcát a fotón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.