Blake Lively széttrollkodta Ryan Reynolds születésnapját - Fotó

trollkodás Blake Lively születésnap Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Reynolds szerdán töltötte a 43-at. A Deadpool sztárja köztudottan imád vicces fotókat posztolni életéről, sokszor felesége és barátai állnak trollkodása középpontjában, most azonban fordult a kocka, és ő került "áldozati szerepbe".

Aki követi Ryan Reynoldsot, láthatja, hogy feleségével, Blake Livelyval - követőik nagy örömére -rendszeresen szívatják egymást. Nem volt ez másképp a sármőr 43. születésnapján sem, ugyanis a gyönyörű Blake egy nem túl romantikus közös fotóval lepte meg férjét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I picked a good one. Happy birthday @vancityreynolds

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,

A trollkodásba Salma Hayek is beszállt, aki a Hitman's Bodyguard című vígjáték második részében tűnik fel Ryan Reynolds mellett a vásznon. A színésznő ezt írta közös képük mellé:

Igen, Ryan, a születésnapodat használom fel arra, hogy posztoljam ezt a képet, amin egész jól nézek ki, miközben te, hát... és megragadom az alkalmat, hogy emlékeztesselek, azt ígérted küldesz az én születésnapomra néhány üveg gint, ami két hónapja volt... oh, egyébként boldog születésnapot

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.