Cicaharc van kibontakozóban:Justin Bieber felesége megfenyegette Selena Gomezt

vita Selena Gomez harc Justin Bieber cicaharc veszekedés Hailey Biebert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez legújabb, Lose You To Love Me című dala annyira kiverte a biztosítékot Hailey Biebernél, hogy hadat üzent férje exének.

Selena legújabb szerelmes dala rögtön átvette a vezetést a legnagyobb videómegosztó oldalon, és elérte a 44 milliós nézettséget. A lassú, szomorú szerelmes dal szövegében a rajongók rejtett üzenetet vélnek felfedezni, szerintük ugyanis az énekesnő egykori szerelmének, Justinnak akarja elmondani, mit érez, pontosabban érzett iránta.

"A világot ígérted és bedőltem neki, téged tettelek az első helyre és imádtad..."

A dal megjelenése után a rajongók elárasztották az énekesnő közösségi oldalait támogató üzenetekkel, sőt sokan kiálltak mellette, amit Bieber jelenlegi felesége a modell, Hailey nem igazán díjazott. -írja a femcafe.

Állítólag Hailey Bieber a közösségi oldalán megosztott dallal üzent Selenának, aminek a címe: 'I'll Kill You' azaz "Meg foglak ölni". Az újdonsült feleség annyi bántást kapott a kiposztolt dal miatt, hogy kénytelen volt megvédenie magát, így válaszolt a sértegetőknek:

„Kérlek, hagyjátok abba ezt a butaságot. Nincs semmilyen 'válasz'. Az egész egy sz*rság".

Nos, nem posztunk igazságot tenni Selena és Hailey között, hiszen azt egyedül Selena és Justin tudja, miért szakítottak, azt azonban megértenénk, ha Hailey-nak bökné a csőrét a gyönyörű Selena felbukkanása, hiszen ki örülne, ha férjéről ilyen dal születne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.