Erdélyi Timi: "Mindig második apukát kerestem a férfiakban"

Fotó: Bara Szilvia -
párkapcsolat Új élet Erdélyi Tímea szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Timi és Szente Vajk a közelmúltban váltak el egymástól. A színésznő a férfiakhoz fűződő viszonyáról vallott.

Erdélyi Timi szakítása óta külsőleg és belsőleg is sokat változott. Elárulta, hogy korábban pótapát keresett magának, szerette, ha a férfiak megmondják neki, mit csináljon. Mára azonban sokkan önállóbb és nyitottabb lett.

Erdélyi Tímea Hacktion Fotó: Bara Szilvia

"Korábban túlzottan ragaszkodó voltam a párkapcsolataimban, mostanra lettem önállóbb és nyitottabb. Ha sarkosan akarok fogalmazni, mindig második apukát kerestem a férfiakban, mert akkor még szerettem, ha megmondják, mikor mit kell tennem. Megtanultam, fontos, hogy ne rohanjanak hátra vagy előre, hanem hagyjam, hogy történjenek a dolgok, még ha keservesek is. [...] Hoztam még egy fontos és jó döntést: szakemberhez fordultam. Rájöttem, jót tesz, ha nem csak a barátaimmal beszélgetek, és elemzem az életem helyzeteit. Most nyáron volt egy éve, hogy elkezdtem pszichoterápiára járni. Nagyon bátor dolog belenézni a tükörbe, amit elém tartanak, de legalább megtanultam úgy dönteni, hogy ne féljek a változástól."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.