Rózsa György több mint fél évszázad titkait, tévés és magánéleti sztorijait osztja meg olvasóival hamarosan debütáló könyvében, ami "Nem kapcsoltam" címmel kerül majd a könyvespolcokra. 

A könyvben mesél csalódásairól, népszerűségéről, és annak hátrányairól, de volt főnőkeiről is véleményt alkot. Rózsa György nemcsak tévés éveiről, magánéletéről is őszintén vall. Néhány fejezet a szerelmi életéről szól:

„Bizony kiderül, hogy én sem voltam jobb a Deákné vásznánál hűség dolgában. Ma már egy-két szakításomat, váratlan eltűnésemet, hűtlenségemet bánom, egyet-egyet szégyellek is" – mondta el a Borsnak a tévés, akinek olyan nő is elcsavarta a fejét, mint az ausztrál világsztár, Kylie Minogue.

Rózsa György még 1992-ben hívta meg Kylie Minogue-ot Top-Show című műsorába. Azt mondja, Kylie volt a legszexibb azok közül a világsztárok közül, akikkel valaha forgatott.

„Megperzselt minden férfi stábtagot a vadító kisugárzása. Elképesztően erotikus volt a mozgása, tánc közben minden porcikája külön mozgott. A mosolyától mindenki jókedvre derült" – mesélte a tévés, aki a könyvében arról az évtizedek óta terjedő pletykáról is írt, mely szerint a főpróba estéjét Kylie-val töltötte.

Rózsa György GyuriFotó: Margitay Klára/Life.hu

„Igen, a főpróba estéjén együtt voltam Kylie-val. Ő kért meg rá, hogy egy kicsit körülnézhessen a számára ismeretlen Budapesten. Napszemüveg, kendő – nem ismerte fel senki az est homályában. Séta a Várban, esti panoráma a Halászbástyáról, a Gellért-hegyről, séta a Duna-parton. A többiről úriember nem beszél. Most már mindent tudnak" – osztotta meg olvasóival egyik titkát Rózsa György.