plasztikai műtét műtét plasztika Ken baba Rodrigo Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan mindenki hallott már az élő Ken babáról, aki több mint 70 alkalommal esett át plasztikai műtéten. Rodrigo Alves akár a plasztikai műtétek reklámarca is lehetne, most mégis kedvenc hobbija ellen szólalt fel.

A brazil férfi legutóbb egy fogyókúrás eszközt tetetett magába, hogy megszabaduljon pár kilótól. Élete során Rodrigo legalább 600 ezer fontot, vagyis

224 millió forintot költött el plasztikai műtétekre.

Átműttette többek között az orrát, kivetette a lengőbordáit, implantátumokat tetetett a vádlijába és fenekébe, hogy izmosabbnak tűnjön.

A brit Channel 4 tévécsatorna érdekes ötlettel rukkolt elő: olyan reality show-t indítanak, ahol a játékosok álmaik plasztikai műtétjüket nyerhetik meg. The Surjury címen futó műsorukra azonban eléggé kiakadt Rodrigo Alves.

Azt gondolom, ízléstelen ez az egész. Nyomást gyakorolnak emberekre egy olyan nem kívánt eljárással, amit később megbánhatnak. Később aztán újabb műtétek is jöhetnek a sok komplikáció miatt.

-fogalmazott a Ken Baba.

A show-ban egyébként egy tizenkét fős zsűrit kell majd a játékosoknak meggyőzniük arról, ők a legérdemesebbek arra, hogy megkapják a legfantasztikusabb műtétet.- írja a hír24.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.