Bódi Slyvi több millió forint értékben árulja ruháit közösségi oldalán

Bódi Sylvi, instagram -
Bódi Sylvi gardróbvásár közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét gardróbvásárt tart Bódi Sylvi, aki ezúttal méregdrága luxusholmikat kínál megvéltelre.

Nem először ad túl használt ruháin Bódi Sylvi. Gardróbvásárát árgus szemekkel követik rajongói.

Ezúttal méregdrága luxus holmikat tudnak megvenni tőle az érdeklődők. A Riposzt szerint kb. négy millió forint értékben árulja ruháit Sylvi, amiért több mint hatszázezer forintot is fizethetnek vásárlói.

„Alaposan szétnéztem a gardróbomban, és úgy döntöttem, hogy minden olyan tavaszi, nyári, őszi, téli luxusmárkás ruhadarabot, táskát, cipőt, kiegészítőt eladásra kínálok a facebookos gardróbvásáromon, amelyeket már nem hordok, vagy a szörfözésnek köszönhetően már nem jönnek rám. Rengeteg csodaszép portékám van... Ezek mind eredeti, márkás darabok Londonból, Párizsból, Milánóból, a világ vezető divatházaitól. Boldog lennék, ha ezek a szép és igényes darabok új gazdákra lelnének olyan hölgyek személyében, akik örömüket lelik bennük, és szívesen hordják őket„ - írta oldalán a celeb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.