Ázsia Expressz: Kikészült Horváth Gréta gyomra az egzotikus ételektől

Forrás: Horváth Gréta -
Horváth Gréta Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  Az Ázsia Expressz nyertesének teljesen kikészült a gyomra a sok egzotikus ételtől. Bár korábban Gréta szerette a tengeri herkentyűket, most egy ideig biztosan nem kívánja meg azokat. 

"Ettem csirkeembriót, sült bogarakat és száznapos tojást is. Utóbbi volt a legrosszabb, alig bírtam a számban tartani, olyan gusztustalan íze és szaga volt" – mesélte a Borsnak Gréta.

"A másik nagyon jellegzetes gasztroélményem a csilihez köthető. Ázsiában ugyanis olyan brutális mennyiségű csípős paprikát használnak, hogy a puszta látványtól is begörcsöl az ember nyelőcsöve. Pedig itthon két pofára zabálom az Erős Pistát, de még az én gyomrom sem bírta ezt a mennyiségű csípős, fűszeres ételt. Parasztkajához vagyok szokva. Rántott hús, pecsenye, tört burgonya. Mit nekem rák meg tengeri herkentyűk! Imádtam, szerettem előtte, de nemrégiben voltam egy étteremben, ahol gondoltam, eszem egy könnyű salátát rákkal, és olyan rosszul lettem tőle, hogy egy napig azt sem tudtam, hol vagyok. Elég komoly gyomorrontást kaptam, de szerencsére már jobban vagyok, viszont a rákot úgy, ahogy van elfelejtem. Jövő februárban lesz Dáviddal az esküvőnk, ahol vajban sült fokhagymás rák lett volna az előétel. De nyomban lehúztam a listáról" - tette hozzá.

Forrás: Horváth Gréta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.