házasság tervek Mosolyka gyerekvállalás jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mosolyka és Sándor egy rendezvényen találkoztak, és megismerkedésük után három héttel már jegyben jártak. A szerelmesek azóta összeházasodtak, és jövőbeli terveikről meséltek a BEST-nek.

Mosolykának gyerekként az orovosok 18 évet jósoltak. Már elmúlt 30 éves, és szándékosan nem használja a diagnózis szót, mert úgy érzi, az orvosok bélyegként rakták rá. Mosolyka néven blogot indított, két könyvet írt Te döntesz és Lélekkód címmel, valamint motivációs előadásokat tart.

Párjával készített közös filmjük várhatóan 2020-ban kerül a mozikba.

Sándor egy kávézóban dolgozott, amikor meglátta Fanny álláshirdetését, aki éppen segítőt keresett maga mellé. Gondolkodás nélkül elküldte az önéletrajzát.

"Meglepett a jelentkezése, ugyanis egy hölgyet kerestem azért, hogy a napi rutinom könnyebb legyen. Akkor megszakadt a levelezésünk, de egy évre rá találkoztunk egy rendezvényen. Ismeretlenül pont őt kértem meg, hogy vigyen fel a lépcsőn. Fogta a széket, de véletlenül hátrabicsaklott a fejem, éppen a lába közé, így

rögtön egy flörttel indult a beszélgetésünk."

- kezdte Mosolyka.

Sándor úgy érzi, nagyon jó hatással volt rá Mosolyka személyisége.

"Évekig tervezgettem, hogy megkérem egy lány kezét, végül összejött mással. Fanny akkor épp az összeköltözést tervezgette az előző barátjával, akiről kiderült, hogy megcsalta. Szóval ilyen élettapasztalattal a hátunk mögött fogalmaztuk meg:

majd helyett éljünk most!"

-folytatta Mosolyka férje.

Már a megismerkedésük után három héttel megkérte Fanny kezét a Margitszigeten, a lány pedig azonnal igent mondott. Nem sokkal később volt egy autóbalesetük, amit sértetlenül megúsztak, és úgy döntöttek, azonnal összeházasodnak. Mosolykát és Sándort egy indiai életmódtanácsadó adta össze a Balatonon, még 2014-ben.

"Senkinek nem szóltunk, mert nem akartuk, hogy mások véleménye befolyásolja a mi pillanatunkat."

Életszemléletük magával ragadó, és abban bíznak, hogy ilyen hatással lesz a nézőkre a filmjük is. Ők a film főszereplői, producerei és rendezői is, mégsem ők a fontosak, hanem a film üzenete:

"Értékeld a pillanatot, és cselekedj!"

"Azért tettük bele a babacipős jelenetet, hogy megrajzoljuk a jövőnket. Úgy kezeljük a filmet, mint egy vásznat, és azt festjük rá, amit szeretnénk.

Itt van már a levegőben, és majd meglátjuk, hogy milyen úton de nagyon szeretnénk egy kisbabát."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.