Szélsőséges időjárásra számíthatunk a következő napokban: erős szél és 21 fok

Forrás: MTI/Varga György -
időjárás szélsőséges időjárás erős szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen szélsőséges időjárásra számíthatunk a következő napokban. Erős szél és 21 fok is várható.

Vasárnap délelőtt erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eső, zápor főleg a középső és a keleti tájakon alakul ki. Délután DNy felől csökken a felhőzet, pár órás napsütés is lehet. 15 és 21 fok közé melegszik a levegő. A déli szél sokfelé lesz erős, néhol viharos.

Zalaegerszeg Forrás: MTI/Varga György

Hétfőn nyugat felől sokfelé alakul ki eső, zápor, sőt délen, délnyugaton zivatar is kitörhet. A déli, majd a nyugati szél többfelé megerősödik. 11 és 19°C közötti értékeket mérhetünk.

Kedden eleinte némi napsütés is lehet, majd újabb esőfelhők érkeznek, és délután már több helyen alakul ki csapadék. A déli szél ismét megerősödik. 16°C körül alakul a maximum.

Szerdán és csütörtökön marad a borongós idő, és megszakításokkal többször és több helyen lehet eső, zápor. 10 és 16 fok közé gyengül a felmelegedés - írta meg a Köpönyeg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.