A hírhedt drogbáró, Pablo Escobar felesége Budapestre látogat

dedikálás látogatás Pablo Escobar könyv Victoria Eugenia Henao Vallejo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pablo Escobar felesége, Victoria Eugenia Henao Vallejo önéletrajzi könyvben vallott arról, milyen volt az élete a hírhedt drogbáró oldalán.

A Mrs. Escobar – Életem Pablóval című regény decemberben Magyarországon is a boltok polcaira kerül, szerzője pedig a megjelenéssel párhuzamosan hazánkba látogat, hogy

a fővárosban és Debrecenben dedikálja könyvét.

Victoria – becenevén Tata – 15 évesen lett az akkor 26 esztendős drogbáró felesége. Több mint másfél évtizedes házasságuk során átélte a mennyet és a poklot egyaránt, de Escobar haláláig a férfi mellett maradt. -írja a Blikk.

Forrás: AFP/El Tiempo

"Pablóval először akkor találkoztam, amikor 12 éves voltam, ő pedig 23 éves.

Ő volt az első és egyetlen szerelmem életemben.

Férfisoviniszta kultúrában nőttem fel, amelyben a nőket arra tanították, hogy kérdés nélkül kövessék a férjüket."– emlékezett vissza a kezdetekre könyvében Tata.

"Sértéseket, megaláztatásokat, hazugságokat, magányt, halálos fenyegetéseket, terrorista támadásokat, a gyermekeim elrablási kísérleteit, sőt, még száműzetést is el kellett viselnem. Mindezt a szerelemért"

– fejtette ki az asszony, aki saját bevallása szerint sosem merte volna megakadályozni férje bűntetteit vagy elhagyni őt, mert attól félt, hogy akkor Escobar célpontjává válna.

Az állandó rettegés mellett Escobar felesége megtapasztalhatta az igazi luxust, volt, hogy magánrepülővel hozták neki a friss virágot Bogotából, és szolgák lesték minden kívánságát. Álomszerű életének az Escobar által indított háború vetett véget, és férjének döntésével kezdetét vette egy életveszélyes helyzetekkel teli időszak.
Rebeca végig arra próbálta ösztönözni férjét, hogy kössön békét az ellenségeivel, vagy adja fel magát, de Escobar végül nem így döntött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.