Újratervezés címmel indul hétfőn a TV2 vadonatúj lakásfelújító doku-realityje, melynek műsorvezetői Ördög Nóra és Stohl András lesznek. - írja a Ripost.

Az Újratervezés című műsorban olyan családokat ismerhetnek meg a nézők, akik nehéz anyagi körülmények között élnek és akiknek az élete a műsor stábjának segítségével igencsak megváltozik majd.

„Ez nem egy olyan klasszikus műsorvezetői feladat, amiben előre megszabott dolgokat kell elmondani. Andrással mi is érző emberekként veszünk részt a műsorban. Pontosan úgy reagálunk a szívszorító helyzetekre, ahogy azt a való életben tennénk, ezért ha elöntenek az érzelmek, nem kell eltitkoltunk azokat. Előfordult, hogy mi is a családokkal együtt sírtunk. Amiatt kezelhetőek ezek a helyzetek, mert akiknek segítünk, nem merülnek el a kétségbeesésben, hiába nehéz az életük. Bár vannak elkeserítő napok, amikor nem tudják, miből merítsenek erőt a folytatáshoz, mégis pozitívan állnak hozzá a saját problémájukhoz. Ezért tőlük rengeteget lehet tanulni – hangsúlyozza Nóra.

tv2

„A forgatások során egy-egy sorstörténet Andrást és engem is megviselt, de óriási öröm számunkra, hogy segíthetünk ezeken a családokon" – mondta a TV2 műsorvezetője.