Ezzel a stratégiával nyert 1,1 milliárdot a legutóbbi ötöslottó-nyertes

Forrás: Thinkstock -
nyertes Ötöslottó stratégia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ötöslottó főnyereményét legutóbb nyáron vitték el. A szerencsés 1 154 615 510 forintot nyert, most pedig azt is kiderült, hogy milyen stratégiával játszott, és mire költötte a pénz egy részét. 

A Szerencsejáték Zrt. a nagyobb összeget nyerő szerencséseknek felajánlja az úgynevezett nagynyertes-kérdőív kitöltését, amiben anonimitásukat megőrizve nyilatkozhatnak például arról is, hogy mire tervezik költeni a pénzüket. A legutóbbi nyertes hozzájárult a kérdőív publikussá tételéhez, amit a Pénzcentrum hozott le.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"A legutóbbi kitöltött nagynyertes kérdőív a júniusi Ötöslottó nyertestől származik. A szerencsés játékos önkéntes és névtelen válaszaiból kiderült, hogy évtizedek óta, heti rendszerességgel játszik Ötöslottót, de korábban még nem nyert hasonlóan magas összeget. Számait véletlenszerűen, speciális szelvényfeladási stratégia nélkül választotta ki. A megnyert összeg bizonyos részét pedig pénzügyi befektető segítségével fogja felhasználni. A fentiek tükrében - egyáltalán nem meglepő módon - a nyertes úgy nyilatkozott: esze ágában sincs abbahagyni a lottózást" - olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében, amit a lapnak juttatott el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.