Az Ötöslottó főnyereményét legutóbb nyáron vitték el. A szerencsés 1 154 615 510 forintot nyert, most pedig azt is kiderült, hogy milyen stratégiával játszott, és mire költötte a pénz egy részét. 

A Szerencsejáték Zrt. a nagyobb összeget nyerő szerencséseknek felajánlja az úgynevezett nagynyertes-kérdőív kitöltését, amiben anonimitásukat megőrizve nyilatkozhatnak például arról is, hogy mire tervezik költeni a pénzüket. A legutóbbi nyertes hozzájárult a kérdőív publikussá tételéhez, amit a Pénzcentrum hozott le. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"A legutóbbi kitöltött nagynyertes kérdőív a júniusi Ötöslottó nyertestől származik. A szerencsés játékos önkéntes és névtelen válaszaiból kiderült, hogy évtizedek óta, heti rendszerességgel játszik Ötöslottót, de korábban még nem nyert hasonlóan magas összeget. Számait véletlenszerűen, speciális szelvényfeladási stratégia nélkül választotta ki. A megnyert összeg bizonyos részét pedig pénzügyi befektető segítségével fogja felhasználni. A fentiek tükrében - egyáltalán nem meglepő módon - a nyertes úgy nyilatkozott: esze ágában sincs abbahagyni a lottózást" - olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében, amit a lapnak juttatott el.