Ricky Gervais még egyszer utoljára vállalta a Golden Globe-gála házigazdájának szerepét

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Araya Diaz -
házigazda Golden Globe-gála Ricky Gervais
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár megígérte, hogy többé nem vállalja el a Golden Globe-gála házigazdai szerepét, úgy tűnik Ricky Gervais brit komikus még utoljára levezényli a díjkiosztó ceremóniát januárban.

Az 58 éves színész ötödször lesz a műsor házigazdája. Gervais korábbi produkciói műsorvezetőként alaposan megosztották a közönséget. Sokaknak nem tetszett, ahogy a gálára meghívott sztárokat leckéztette, de a műsor tévés közvetítésének magas volt a nézettsége.

ez a legutolsó alkalom, hogy ezt csinálom, mulatságos este lesz"

Egy évvel később jókora vihart kavart, amikor a ceremónián Johnny Depp és Angelina Jolie kárára viccelődött,

akiket Az utazó című filmjükkel jelöltek Golden Globe-ra. A HFPA elnöke akkor le is szögezte, hogy Gervais nem lesz többé a gála házigazdája.

Ricky Gervais lesz a a Golden Globe-gála házigazdája Forrás: AFP/2015 Getty Images/Araya Diaz

A január 5-i ceremóniát közvetítő NBC Entertainment elnöke, Paul Teledgy szerint viszont Gervais visszatérése azt jelenti, hogy a nézők "meglepetésekkel teli estére" számíthatnak.

Gervais 2010-2012-ig egymást követő három alkalommal vezette a gálát, majd 2016-ban tért vissza újra. A 77. Golden Globe-díjátadó gálát szokás szerint a Beverly Hilton Hotelben rendezik meg január 5-én. A hollywoodi díjszezont indító ceremónián televíziós és filmes kategóriákban osztják ki az újságírószervezet díjait.

Idén a televíziós pályafutást elismerő Carol Burnett-díjat Ellen DeGeneres, a filmes életművet jutalmazó Cecil B. DeMille-díjat pedig Tom Hanks veheti át. Az idei gála házigazdája Andy Samberg és Sandra Oh volt, a tévés közvetítést 18,6 millió néző látta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.