Februárban összeházasodik Horváth Gréta és Meggyes Dávid

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Horváth Gréta esküvő házasság Ázsia Expressz 2. Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Februárban összeházasodik Horváth Gréta és Meggyes Dávid.

Az Ázsia Expressz második évada nem csak amiatt marad emlékezetes Horváth Gréta és Meggyes Dávid számára, mert megnyerték a versenyt, hanem azért is, mert a forgatások alatt, a kamerák előtt jegyezték el egymást.

A pár februárra tűzte ki az esküvő időpontját. Már javában zajlanak az előkészületek, Gréta pedig a Blikknek néhány információt is elárult a nagy napról.

Anyukám csinálja a csokromat, a fejdíszemet és Dávid zsebdíszét is. A két legjobb barátnőm vállalta a díszítést, és egy nagyon jó barátunk kis olasz vendéglőjében tartjuk majd meg a bulit. A sminkemet és hajamat a mentorom és barátnőm csinálja majd, akivel közös üzletbe is vágtunk nemrég. (...) Még megvan a nagymamám esküvői ruhája, az én ruhám háta az abból származó csipkéből lesz" - mondta el a lapnak a népszerű influencer, majd hozzátette, a ceremónia szűkkörű lesz, alig több mint 30 embert hívtak meg rá.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.