Késsel rabolt egy 12 éves fiú fényes nappal

Forrás: Shutterstock -
Ráckeve rendőrség elkövető rablás nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút - közölte a police.hu

A nyomozás adatai szerint egy 12 éves fiú 2019. november 16-án 12 óra 30 perc és 13 óra között Ráckeve, Skaricza Máté sétányon megállította a sértettet, majd késsel fenyegetve értékeinek átadására kényszerítette. A férfi a fenyegetés hatására átadott egy gyűrűt a rablónak, aki ezt követően elmenekült a helyszínről.

A 12 éves elkövető megállította a sértettet, majd késsel fenyegetve értékeinek átadására kényszerítette Forrás: police.hu

Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségen. A ráckevei rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 13 óra 50 perckor Ráckevén elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. Az intézkedés során a fiú ruházatából előkerült a kés és a gyűrű is. A nyomozók a helyi fiút gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene az eljárást - szabadlábon hagyása mellett - a Ráckevei Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.